MARS I NJEGOVI ASPEKTI U SINASTRIJI

gemini1206 at 16h59
03
Sep
2012
MARS I NJEGOVI ASPEKTI U SINASTRIJI

HELOU ljudi. treba mi pomoc, da ovdje stavim nasu sinastrijsku sumnjam da bi mi itko pogledao, ne znam jel imate volje, tako da cu vas ovako pitati za savjet:
sto znaci u sinastriji kada je MARS u opoziciji sa MJESECOM i JUPITEROM?
btw, MARS mi je u kvadratu sa njegovim MARSOM...što bi to bilo?
i evo znam da nije vezano uz mars ali da usput pitam, sto nam znaci aspekt mjesec je u opoziciji s mjesecom ? ne izgledaju mi aspekti baš bajno.
HVALA UNAPRIJED [......]
About
This topic belongs to the forum
  • Broj tema : 2510
  • Broj poruka : 26185
  • Broj korisnika : 1601
  • Numbers of points : 469
Similar topics
Njegova Venera0moja Ve0Ma Njegov Mars60moja Ve0Ma Ima li ovdje privlačnosti obostrane ili je to samo sa moje strane?
Imate li iskustva kada neke aspekte iz natalne karte pronađete i u sinastriji sa nekom osobom? Koliko su jaki takvi aspekti? U mome slučaju dečko u natalu ima kvadrat Sunca (ribe) i Neptuna (jarac) i također u našoj sinastriji imamo kvadrat njegovog sunc
Sunce i Mesec Dobar aspekt daje čoveka koji je sposoban da bude vođa i organizator. Nosi u sebi sklad oca i majke, sklad muškog i ženskog. U ženskom horoskopu ukazuje na dobar odnos sa autoritetima i ljudima na položaju uopšte. Slaganje u braku i dobar
Kako gledate neaspektovane planete u sinastriji? Da li te planete kao takve rade ili se sve gleda kroz dispoziciju? Da li one, ako rade, jače deluju samostalno u zavisnosti od znaka u koji padaju?
Koliko je ovo tacno lose? Da li postoji nacin da se ovo ublazi?
Forums from same category